Selecteer een pagina

Doneer een cupcake

Doneer een Cupcake van €1.50 voor mensen in de zorg!

Wat houdt deze actie in?

 

***ACTIE DONEER EEN CUPCAKE VAN €1.50 VOOR MENSEN IN DE ZORG!***

Ook ik als kleine zelfstandige en eigenaar van Perfect Pastry wil graag iets doen! 

De actie loopt sinds donderdag 26 maart 2020 en inmiddels hebben wij dankzij jouw donaties ruim 400 cupcakes bezorgd bij artsen en verpleegkundigen van Intensive Care en Verlos afdeling van het HagaZiekenhuis, vrijwilligers en callcenter van het Rode Kruis Nederland landelijk en Haagse afdelingen, Leger des Heils, huisartsenpoasten en een lokaal project van Ben Lachhab die vele ouderen elke avond voorziet van maaltijd en nu met een lekker toetje erbij, en maandag gaan we weer vrolijk verder. Nomineer jouw zorginstelling of vrijwilligers!

 

Mijn vriendin en ook Haagse kleine zelfstandige Leila Prnjavorac, presentator, een van de Haagse Vrijheidsambassadeurs en coördinator van WeHague.nl, helpt mij (onbezoldigd) met de communicatie om nog meer mensen te bereiken. Ik bak en bezorg en zij regelt de bezorg adressen, doet verslag en houdt de socials bij. Zo bundelen wij onze krachten, samen voor de Zorg in ons ons mooie Den Haag!

Doneren kan heel makkelijk via een tikkie link en je kunt zelf het bedrag bepalen wat je wilt doneren. De betaallink vind je op onze website en ook op de Perfect Pastry Instagram en Facebook. 

 

Voor vragen, je nominaties of samenwerking kun je ons mailen: info@perfectpastry.nl!

Haagse initiatiefnemer: Perfect Pastry