Selecteer een pagina

Outdoor Social Distancing Training

Blijf fit en gezond!

Wat houdt deze actie in?

Sportscholen, fitnessclubs en PT-studio’s zijn sinds 16 maart j.l. gesloten. De ‘Corona Shutdown’ heeft mij en mijn business creatief gemaakt. Hoe kan ik mijn professie blijven uitvoeren? Hoe kan ik mijn passie blijven uitdragen? Een bijdrage leveren aan een fittere en gezondere wereld!

Ik heb veel van mijn activiteiten buiten kunnen voortzetten en zelfs kunnen uitbreiden; uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen! Ik ben nu vaker buiten dan ooit en ik merk dat het me goed doet. Voor jou is het wellicht een periode waarin je wereld juist is beperkt tot je huis en veel om je heen wordt bepaald door de Corona-uitbraak.

Ik kan je helpen om fit en gezond te blijven met ‘Outdoor Personal Training’.

De trainingssessie in de buitenlucht is een één-op-één training met de regels van ‘Social Distancing’ en de adviezen van het RIVM w.b. het Corona-virus! We gebruiken mogelijk attributen, dus handschoentjes, en/of een handdoek voor extra persoonlijke hygiëne zijn aan te raden. Neem je liever eigen materialen mee, dan mag dat ook. We houden 1,5 tot 2 meter afstand van elkaar; ik zal niet ‘fysiek corrigeren’. Gezondheidsklachten zijn een ‘No-Go’. Er zijn hygiënische doekjes, schoonmaak-spray en droge tissues aanwezig. De training vindt plaats in het Haagse Bos; je reis naar de locatie is niet met het openbaar vervoer. Voor deze ‘Corona-tijden’ hanteer ik een speciaal tarief van EUR 38,- voor een 45-minuten-training (normaal tarief voor een losse sessie is EUR 55,-).

Blijf je toch liever binnen, of mijdt je liever contact? Ik kan je ook helpen met een on-line trainingsschema of schriftelijk voedingsadvies. Wellicht heb je zelf een specifieke vraag of heb je tips of ideeën nodig voor je eigen training. Neem gerust contact met me op, en ik kijk graag op welke manier ik je kan helpen!

Ben je benieuwd naar hoe mijn trainingen eruit kunnen zien, of op zoek naar inspiratie? Volg de Instagram van Cora Fitness Coach https://www.instagram.com/cora_mol/

Haagse initiatiefnemer: Cora Mol